torstai 31. tammikuuta 2013

Luksuslaukkuesikoiseni

Taisin mennä pikkuisen sekaisin uudesta lompuukistani. En voinut olla klikkailematta sille Mulberryn alesta arvoistaan säilytys- ja kuljetuspaikkaa.  Niin ja siis tarvitsinhan minä nyt muutenkin uuden t.y.ö.laukun. Voi Mulberry minkäs teit, ei tällä tavalla saa ihmisiä koukuttaa!


Täällä se nyt sitten on, uuden addiktin uusi (työ)laukku, Mulberryn Effie hobo. Ensimmäinen luksuslaukkuni. Niin rento ja ajaton ja tyylikäs ja tilava ja kaunis jajaja. Lienee turha mainita, että olen erittäin tyytyväinen hankintaani. Aijettä!

Tilasin laukkuni siis alkuvuoden alesta ja tämähän on nyt jo vanha malli. Effietä toki valmistetaan vielä, mutta uudessa Effiessä mm. logo on pienempi ja se on lähempänä tuota alareunan saumaa. Soitin Hki-Vantaan lentokentän Mulberry-myymälään kyselläkseni laukusta (enhän halunnut tilata sikaa säkissä) ja siellä kerrottiin, että lisäksi uusi Effie on tehty kokonaan Englannissa, tämä vanha on vielä kiinalaisten käsialaa. Vuoristakin he jotain sanoivat, mutta minusta niissä ei näyttäisi olevan mitään eroa, kun olen verrannut omaa laukkuani Mulberryn sivuilla uuteen Effieen.


Laukun kantohihna on juuri ja juuri tarpeeksi pitkä riittääkseen olalle, ja tismalleen oikean pituinen kädessä tai kyynärpäällä kantamiseen.


Ainoa miinus on vetskarittomuus (siis tuota pientä sisätaskun vetoketjua lukuunottamatta), mutta päätin jo tilatessa, että tästä en tee ongelmaa.


Väriksi valitsin kaikkeen ja joka paikkaan sopivan, aina tyylikkään konjakin. 


Värin virallinen nimi on Oak (Spongy Pebbled).


Nyt minun pitää painua suojaamaan Effietäni, jotta pääsen ulkoiluttamaan sitä  mahdollisimman pian.

Miten te suojaatte nahkanne? (Hehe, Korttitivoli leikkii kielikuvilla.)

6 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän upea laukku!:) Tuo malli on todella hyvä! Tuosta vetskarittomuudesta - itselläni on kohta ollut vuoden päivät käytössä vetskariton laukku ja ei ole ollut ongelma, vaikka aluksi luulin.:) Saa mukavan helposti kaikki tavarat ja sisätaskuun voi piilottaa ne kaikista tärkeimmät!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elle-Marie, olen kyllä itsekin todella tyytyväinen laukun malliin! Kiva kuulla, että sinulla on hyviä käyttökokemuksia vetoketjuttomasta laukusta. :) Vielä en ole ehtinyt Effietäni ottamaan käyttöön, mutta uskon, että vetskarittomuus ei tule minullekaan olemaan ongelma. Ja laukku on onneksi sen verran iso, että tavarat uppoavat sen pohjalle vallan mainiosti.

   Poista
 2. Mitä se maksoi, kun oli alessa?

  VastaaPoista
 3. Upea Effie! Rakastan tuota väriä :) luotan itse pääasiassa vain mustaan laukuissani ja sen huomaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin taidan tosissani rakastaa tuota väriä, koska kiinnitän aina huomioni ensimmäisenä konjakinvärisiin laukkuihin/kenkiin/vöihin/hanskoihin... Kävin blogissasi vierailulla ja ihastuin sun mustaan Celineen! Upea sekin!

   Poista