perjantai 25. tammikuuta 2013

Kiva bussipysäkki

Jottei vaan kukaan vahingossakaan unohtaisi, että aloitan työt helmikuun puolivälissä, niin esittelen jotain kaunista työmatkani varrelta. Ajelen tai istun linja-autossa työmatkoja rapiat 100 km päivässä. On siis kiva, että matkalla on jotakin kaunista katseltavaa.

Vaikkapa tämä bussipysäkki. Tien toisella puolella on samanlainen, mutta vähän eri väreissä. Ja ikävä kyllä, vandalisoituna.


Näiltä kelpaisi hypätä bussin kyytiin aamuin illoin. Ei haittaisi, vaikka tuulensuoja ei ole kovin kummoinen. Omalla pysäkilläni kun ei muuta ole kuin vinossa tönöttävä bussipysäkinmerkki. Ja näiltä jos kyytiin pääsisi, ei työmatkakaan olisi laisinkaan niin pitkä...

2 kommenttia:

  1. Ohhoh - enpäs ole ennen noin hienoja pysäkkejä nähnytkään. Ja täytyy sanoa, että on sulla ihan tarpeeks pitkä työmatka; siinä ehtii ottaa torkun jos toisenkin! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työmatkalla on kyllä mittaa. Työpäivästäkin se tekee muutaman tunnin pidemmän... Kiitos tsemppailuista, niitä tarvitaan! Ja muuten, ihan aina torkun bussissa, pari kertaa oon torkkunut jopa pysäkin yli! :D

      Poista