torstai 25. huhtikuuta 2013

Pata ♠

En tunnustaudu SM-liigafaniksi, mutta kyllä se vaan niiiiiiiin komialta tuntuu, kun oma kotikaupunki voittaa Suomen mestaruuden! Vai mitä Olli, Nipa, Tami, Jorma, Karim ja rouva Haukio? ;)

Hyvä ÄSSÄT!
♠ ♠ ♠

Kävimme tänään fiilistelemässä voittoa muun muassa raviradalla.


Porin raviradalla on jättikokoinen (Pohjoismaiden suurin) screeni, jolta otteluita on voinut seurata ilmaiseksi. Isomäen hornankattilaan kun ei mahdu kuin se vähän päälle 6400 henkeä.
Me saavuimme raviradalle kuitenkin vasta, kun voitto oli jo selvillä.Yksi kiva tyttö lainasi meille Ässä-lippuaan ja otti koko perheestä kuvan.
Koitin antaa lippua molemmille pojille, mutta ei, se heitettiin maahan! Ei taida tulla faneja meidän kaksosista...

Matkamme jatkui kohti keskustaa.

Bongaa Ässä-lippu.

Ruuhkat olivat melkoiset. Eihän tämä ole mitään suurkaupunkeihin verrattuna, mutta hei, Pori keskiviikkoiltana klo 21:19!


Ässä-lippuja liehui joka paikassa.


Väkeä oli kerääntynyt torillekin melkoisesti. Torin ohittaminen autolla kesti noin 15 minuuttia, mutta pakkohan sekin oli kokea. Tätä ei ole minun elinaikanani koskaan tapahtunut, viimeisin SM-liigavoitto Poriin on tullut 35 vuotta sitten.


Vahingoiltakaan emme välttyneet. Yksi nuori tyttö peruutti vahingossa päin autoamme. Onneksi ei käynyt pahasti, vain rekisterikilpi vääntyi. Toivottavasti tytön ilta ei mennyt täysin pilalle, meidän hyvää fiilistä ei onneksi tuollainen pieni lommo latistanut.

Jos mulla olisi Ässä-lippu, niin nostaisin sen nyt niin korkealle kuin pystyisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti