keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Ylppärikutsukokeiluja ja arjen opettelua

Loman jälkeen arkeen palaaminen on tuntunut yllättävän vaikealta. Ei se ennen tällaista ollut. Melkeinpä suoraan lentokoneesta mentiin töihin (tai kouluun), eikä matkaväsymystä ollut sen enempää aikaa valitella saati potea. Nyt minulla on vieläkin osa tavaroista matkalaukussa ja siivoustakin olen vain hatarasti harkinnut. 

Oman haasteensa arkeen tuo varmasti myös se, että Vilho-raasu on maanantaista asti ollut (taas!!!?) neljänkymmenen asteen kuumessa ja yöt ovat mitä ovat. Voi, toivon niin niitä lämpimämpiä kelejä jo, että näistä taudeista päästäisiin! Takatalvi on syvältä!


Askarteluintoa on kyllä loman jälkeen piisannut. Jopa niin paljon, että toteutin kauan harkitsemani askarteluhuoneen siivouksen ja tarvikkeiden järjestämisen omille paikoilleen. Yleensä mulla nimittäin käy niin, että askarteluvimman iskiessä kaivan laatikoista kaikki mahdolliset tarvikkeet esille ja siihen ne sitten jäävät pöydälle odottamaan uutta innostusta. Siinä sitten pitäisi muutaman neliösentin kokoisella alueella askarrella, kun tarvikkeet vievät kaiken muun tilan. Ja mulla on mielestäni tilava työpöytä...


Tänään esiteltävät kortit ovat koevedoksia erään nuoren miehen ylioppilaskutsuista. Näistä kerron lisää myöhemmin.


Ensimmäisessä kortissa käyttämäni valkolakkileima on Circle It -leimasinsetistä ja siinä on oikeasti vielä ympyrä ympärillä, jossa on ylppärionnittelut. Leimasin pelkän lakin ja laitoin lyyran kohdalle kultaisen tarran.

Toinen valkolakkileima on Reprintin. (www.reprint.se)


Muuten...
Joissain blogeissa askartelijat ovat esitelleet omia työtilojaan.
Mitäs sanotte, olisitteko halukkaita näkemään minun soppeni, pakopaikkani arjesta? (Kun se on juuri sopivasti siivottukin... ;) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti