perjantai 1. maaliskuuta 2013

Purppurat kihlat

En ole töissä huopatossutehtaalla, vaikka blogin hiljaiselosta niin ehkä saattaisi päätellä...

Ensimmäinen työviikko imi meikäläisestä mehut aivan täysin. Iltaisin kotiin päästyä en juuri muuta jaksanut ajatella kuin nukkumaanmenoa. Tällä viikolla tunnen olevani jo pikkuisen enemmän rutinoitunut, jaksan iltaisin valvoa jopa kymmeneen! Minä, ikuinen yökyöpeli, joka ennen lapsia ei mennyt koskaan nukkumaan ennen kahtatoista, oli seuraava aamu sitten työaamu tai ei. (Siihen aikaan en koskaan myöskään herännyt virkeänä ja tarpeeksi levänneenä niin kuin nyt olen tehnyt.)

Olen tehnyt työnantajani kanssa sopimuksen osittaisesta hoitovapaasta. Minun kohdallani se tarkoittaa sitä, että teen nelipäiväistä työviikkoa. Hallelujaa! Perjantait on tarkoitus pyhittää jo aiemmin mainitsemalleni projektille. Ja ehkä vähän myös bloggailulle. ;)


Viime viikolla, kaiken väsymyksen keskellä sain aikaiseksi kuitenkin yhden kortin. Se on väritykseltään violetti, niin kuin tilaaja sen toivoi olevan. Idea silppupapereiden käytöstä on plagioitu aika lailla suoraan täältä. Kortin söpöin osa on mielestäni kuitenkin timanttisydänpariskunta silppujen päällä.

2 kommenttia:

 1. No on tässä ihmeteltykin, että minne katosit.
  Toivottavasti töiden aloittaminen sujui hyvin.
  Ihanaa että sait viikkosi nelipäiväiseksi...

  Kortti on todella kaunis, HYVÄT VÄRIT =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töiden alkaminen on sujunut tosi hyvin, on ollut oikein tosi kiva olla töissä. Oon itsekin tosi tyytyväinen, että työantajalta löytyi joustoa tässä asiassa ja saan tehdä nelipäiväista työviikkoa, se sitten taas helpottaa muiden asioiden hoitoa kotipuolessa.

   Kiitos korttikehuista, minustakin tämä on kauniin yksinkertainen, mutta aikamoinen kopio Kristina Werneriltä silti...

   Poista