maanantai 11. maaliskuuta 2013

Lempivaatemaanantai

Tänään päälläni oli monta lempparijuttua.

Beige Onlyn neuletakki on monen monituista vuotta vanha ja aina vain mun lempineuletakki. Voisin kulkea siinä joka päivä. Se on ihana päällä, hihat eivät pussita, vaikka krymppäänkin ne usein 3/4-mitaan, väri sopii moneen eikä neule ole mistään kohtaa nukkaantunut ahkerasta käytöstä huolimatta.

Toista ovat Vilan korkeavyötäröiset mustat housut. Pesun jälkeen housut ovat hyvät niin kauan kuin menet kyykistymään ensimmäisen kerran. Sen jälkeen onkin sitten sellaiset polvipussit, että melkeinpä tennispallo mahtuisi polven ja housun väliin...

Valkoinen hihaton paita on hankinta Massimo Duttilta viime vuoden Dubain reissulta. Kaulus on todella omaperäinen, menee melkein huivista.

Saappaat ovat Pianot, jotka löysin sattumalta ennen joulua paikallisesta K-Kengästä. Yläosan yksityiskohta on kaunis (noista nahkahapsuista mulla tulee aina mieleen Neumann?!) ja saappaan malli on pööfekt! Lempikengät tällä haavaa.
Nyt pitäisi jostain löytää näin kivat mustatkin. Jos teillä on vinkkejä, mistä löytää suurin piirtein samanmalliset mustat saappaat, olkaa niin kilttejä ja laittakaa kommenttia!

 Ja laukkukin on tietysti yks lempi. Se on se mun esikois-Mulberry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti