maanantai 9. heinäkuuta 2012

Purjeet aikuisuuden aalloille


Kovin näyttää aikuisuus harmaalta, jos tätä korttia on uskominen. Mutta kun tämä meni pojalle ja ajattelin, että 15 kesäiset pojat pitävät enemmän tällaisesta harmonisen harmaasta ja tylsästä kuin kirkuvan värikkäästä ja lapsellisesta.

Kortin paperit ovat MME:tä. Kovasti olisin halunnut laittaa ristin johonkin kohtaan korttia, vaan koska sellaista ei varastoistani löytynyt (enkä sellaista hoksannut askarrella), niin hopeinen purjevene toimii sen sijaisena. Olkoonkin, että ristillä ja purjeveneellä on kovin vähän yhteistä keskenään. Mutta niin kuin otsikko kertoo:
Nuori, olet nyt nostanut purjeesi ja valmiina purjehtimaan aikuisuuden aalloille.
Toivon tyyntä säätä, kun lähdet satamasta.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kortteja ja muita kivoja juttuja löysin blogistasi :) Mie jumahdin tuon arvontakommentin jälkeen tänne ihan täysin :D Oon kyllä viimeaikoina ollu tosi laiska blogien kiertäjä saati sitten omaa blogiani en oo "kerenny" päivittämään, vaikka jokusia kortteja on tullu tehtyykin, mutta yritän kyllä palata tänne aina välillä vilkasemaan, että mitä oot saanu aikaan. :) Ja nyt kun itellä ois aikaa päivittää blogia, ni meillä on vuodatuksessa joku korjaus meneillään :( No, aina ei voi voittaa ;) Mukavaa kesän jatkoa siulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentistasi Katukettu! Oikein mukavaa, jos vietit useammankin tovin blogini parissa ja toivon, että palaat jatkossakin ja liityt vaikka lukijaksi. ;)
    Jos vuodatuksessa ei hommat kulje, niin kannattaa siirtyä bloggeriin, mä olen ainakin tykännyt bloggailla täällä. Kävin sinun blogissasi, mutta en valitettavasti nähnyt yhtään kuvaa. Mahtaakohan johtua korjauksesta?
    Oikein ihanaa kesän jatkoa myös sinulle!

    VastaaPoista