maanantai 13. helmikuuta 2012

Viisikymppisten menopelit

Ystävä/tuttava/sukulaispiirissä näyttää olevan kauheasti vuonna 1961 ja -62 syntyneitä, koska näitä viisikymppisten kortteja on valmistunut jo aika liuta. Kaikki olen tehnyt siis omasta tarpeesta tai tilauksesta, varastoon ei ole jäänyt ainuttakaan. Ja taas tänä keväänä maailma saa "muutaman" uuden viisikymppisen. Osa sankareista on ystäviä,tuttavia tai sukulaisia. Joten olen askarrellut...


...kortteja viiskymppisille (miehille).
Hempukan blogista luin jo jokin aika sitten, että hän oli käyttänyt korttien teossa aikakauslehdistä löytyneitä kauniita kuvia. Ajattelin heti, että tuo on kokeilemisen arvoinen idea. Yhteishyvästä (tuntuu muuten olevan käyttökelpoinen lehti) korjasin talteen vanhan ja tunnelmallisen seepianvärisen kuvan, jossa kaksi herrasmiestä ajalee vanhalla lava-autolla. Ja kuvahan sopi paremmin kuin hyvin tähän viidenkympin teemaan.


Tässä toisessa kortissa huristellaan vanhalla pirssillä niinikään (kuski on kylläkin kadoksissa). Ja on tätä korttia tehdessä huristeltu myös ompelukoneella: siksakkia siellä on pallojen seassa, joskin ompeleet erottuu hippasen huonosti, koska ompelukoneessa sattui olemaan langat liiankin sävysävyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti