torstai 2. helmikuuta 2012

Tillukkaat

Herrajumala kun on ulkona kylmä!
Tavallisesti sää ei ole puheenaihelistani (tai blogipostauslistani) kärkisijoilla ja koitan yleisesti karttaa säästä puhumista ja varsinkin sen päivittelyä, mutta hei, -22°C ! Kai tässä jo saa sanaisen arkkunsa avata sään osalta? Nämä kelit ovat todellista piinaa meidän perheelle, sillä kaksosia ei voi viedä ulos päiväunille. Ja minun päivääni totisesti vaikuttaa se, että pojat nukkuvat ulkona 3 - 4 tunnin päiväunet ja sisällä korkeintaan tunnin yhtäjaksoisesti. Niin että koitas nyt kivuta vähän lähemmäs nollaa mokoma pakkasmittari.


No jotain positiivista tässäkin pakkasessa. Takkatuli tuntuu takkatulelta. Villasukat tuntuvat villasukilta. Ja ennen kaikkea, talvi tuntuu tal-vel-ta! Ja onhan tämä paras mahdollinen sää esitellä myös kauan lupaamani villasukat.

Ylemmät vihreät on tehty Novitan Nallesta ja alemmat 7 veljeksestä. Ja nämä ovat taas näistä itse väriään vaihtavista keristä, jolloin (laiska) neuloja välttyy raitaisten sukkien lankojen päättelyltä - ja saa silti raitaa. Nämä alemmat on ihan mun lempparit!
Ja jos muuten tarvitsette erittäin hyvää ja yksityiskohtaista villasukkien teko-ohjetta, sellainen löytyy täältä.

P.s. Näin suloisesti meillä herätään (sisällä) niiltä tunnin päiväunilta:

2 kommenttia:

  1. Ihana pikkarainen :D ja ihan älyn hienoi sukkii!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, komiasti lämmittää nämä, varsinki noi alemmat.

    VastaaPoista