keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Asu viime viikolta

Aikaiset huomenet!

Pikapikaa asukuvia viime viikolta. Uusi työnkuva, koulutukset ja yksi kuntokuuri on kahmaissut niin paljon aikaa viime aikoina, että hups, viime postauksesta onkin jo melkein kolme viikkoa. Mulla olisi niin paljon kerrottavaa, postausten aiheita ja kuviakin valmiina, mutta kuka ne kaikki oikein kerkeisi saada tänne asti?! Kesälomareissupostauksen kakkososa on roikkunut puolivalmiina luonnoksissa jo yli kuukauden päivät, koitan saada sen julkaisukuntoon viimeistään viikonloppuna.

Noh, pidemmittä puheitta yhteen viime viikon asuista. Kouluttauduin hyvin annamaisessa ja itselle mukavassa asussa torstaina. Suorat housut ja kauluspaita - mukavia päällä, mutta kuitenkin riittävän virallisia. Ja ah, niin monikäyttöisiä. Asusteita vaihtamalla tästä perussetistä (valkoinen (kaulus)paita, mustat (suorat) housut) saa melko yllättäviäkin kokonaisuuksia.

Torstaina asusteet olivat leokuvioisia ja konjakinruskeita:
Kauluspaita: Kiomi
Housut: Rut m.fl.
Kengät: Gabor
Laukku: Mulberry

Huivi: Vaniz
Vyö: H&M

Se on sitten jo lokakuu ja kesä on poissa. Nyyh!
Ei minua muuten niin haittaa, paitsi se, että valo on päivä päivältä katoavampi luonnonvara. Onneksi kynttilät on keksitty!
Ihanaa oktooperia kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kaunis päivän asu! Itse mietin tässä jo joulukortteja! :) Sinulla oli viime jouluna kaunis runo korteissa, selasin sen postauksesi. Voisitko ottaa selvää ystävältäsi, mistä tuon runon voisi löytää? Yritin katsoa Internetistä, mutta en löytänyt. T:Raija Ilomantsista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raija!
   Runo tosiaan on kaunis, mutta en valitettavasti tiedä sen alkuperää. Muistan vain, että ystävä sanoi sen olevan jostakin joululaulusta. Yritin itsekin googletella, mutta ei tärpännyt... :(

   Poista
 2. Pakko sanoa että kiinnitin paljon huomiota silmälaseihisi(itselleni määrättiin viime viikolla lasit jokapäiväiseen käyttöön sen satunnaisen sijasta) - tsäpäkät kehykset! Eikä vaatteissakaan valittamista ole;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Niinu kehys-kehuista! :) En edes tiedä, mitä merkkiä kehykseni ovat (ehkä Black&Gold, niin lukee sangassa) mutta Nisseniltä ne on hankittu vajaa vuosi sitten.
   Nyt sitten pääset uusia pokia valitsemaan, se on kivaa hommaa. Se lopullinen valinta ei sitten enää niin kivaa olekaan, kun tekisi mieli ottaa kaikki hyvät ja kivat... :D

   Poista