perjantai 30. elokuuta 2013

Menneen kesän ykkösmeikki

Heräsin käyttämään BB-voidetta hyvin myöhään, ehkä joskus viime toukokuussa vasta. Mutta ensi kerrasta jäin täysin koukkuun. BB-voidetta kokeiltuani en ole koskenut meikkivoiteisiin kertaakaan.

Se, miksi ostin juuri Biothermin BB-voidetta, oli täysin sattumaa. Tai mainoksen uhriutta. Sokoksen lehdykässä oli mainos, jossa kerrottiin, että kaikki Biotherm-tuotteen ostajat saisivat kaupanpäällisiksi kesäkassin. Tiesin tarvitsevani BB-voiteen, kesäkassia en niinkään. Mutta silti sen kesäkassin takia mukaani lähti juuri Biothermia. :D

Voide on ollut todella riittoisaa, tämä 30ml puteli on riittänyt päivittäisessä käytössä koko kesän (n. 4 kuukautta) ja sitä on vieläkin vähän jäljellä. Ostin kuitenkin varmuuden vuoksi uuden purkin, ettei käyn niin, että voide loppuu kesken meikkaamisen.

BB-voide on siitä ihanaa, että se mukautuu kasvojen omaan väriin todella hyvin. Vaikka en alkukesästä ollutkaan vielä kovin päivettynyt, ei voide tuntunut kasvoilla ollenkaan liian tummalta. Ja loppukesästä, kun olin jo saanut väriä, ei voide tehnyt kasvojani kalmankalpeiksi. Harva meikkivoide pystyy samaan! Toinen ihana juttu on se, että ennen tätä ei tarvitse levittää kosteusvoidetta ollenkaan. Ja kolmas ihanuus se, että voide levittyy todella paljon paremmin, kuin esimerkiksi aikaisemmin käyttämäni MaxFactorin Pan Stik. Tuotteen aurinkosuojakerroin on 15.


Onko joku muu jäänyt koukkuun BB-voiteisiin?
Entä mitä on CC, onko teillä lukijoillani käyttökokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti