sunnuntai 5. elokuuta 2012

Timanttiristi

Tämä kesä on ollut varsinaista hiljaiseloa juhlien osalta. Tai no, syntymäpäiviähän on vietetty useita pitkin kesää, mutta isommissa pirskeissä eli häissä, ylioppilasjuhlissa tai valmistujaisissa emme ole olleet. Mutta pääsimmepä kuitenkin yksiin "kunnon" kemuihin, miehen serkun rippijuhliin. Olipas mukava olla juhlimassa aurinkoisessa säässä kauniissa miljöössä. Ja olipas myös kiva laittautua juhlatamineisiin koko perheen voimin!


Rippinuorelle tein ikään kuin kierrätyskortin - käytin hyväksi yhtä vanhaa korttia, jolle ei olisi ollut käyttöä sellaisenaan. Kortin alkuperäisversion voitte käydä katsomassa täällä.
Kyseessähän oli ylioppilaskutsu, josta poistin kaiken ylioppilasmaisen ja tilalle lisäsin rippimäistä. Yksinkertaista!


Risti ei ollut ihan aidoista timanteista, vaikka kimpaleet kauniisti kimaltelivatkin.


Ja sitten minun asuni.
J ä n n i t t ä v ä ä ! Tätähän voisi kutsua ensimmäiseksi päivän asu -postaukseksi (vaikka päivä kyllä meni jo aikoja sitten). Aikaisemminhan kerroin, että olen miettinyt näitä (päivän) asujen esittelyjä, mutta en ole uskaltanut. Nyt on jännittävät hetket, sillä päätin uskaltaa. Katsotaan jääkö tämä ensimmäinen kerta myös viimeiseksi... Kuvassa mää oo vaik kui piän, koska hovikuvaajani haluaa näköjään saada kuvaan mahtumaan paljon muutakin kuin minut. Eli ihailkaa myös taustan kaunista puistoa!

Juhlein Zaran mekossani, jonka ostin keväällä Dubaista. En ole ollenkaan tiennyt olevani tällaisen krepatun kankaan enkä ainakaan liukuvärjäyksen ystävä. Mutta tämä mekko ystävystytti minut molempiin, ainakin yhdeksi kertaa. Bleiseri on H&M:n ja avokkaat Marco Tozzin. Hiuspanta on niin ikään Dubaista, jostakin Anttilan tyylisestä sekatavarakaupasta.Kaksoset juhlivat Cirafin lappusortsihaalareissaan ja Prisman aletangosta löydetyissä tyttömäisissä kauluspaidoissa. Minikravatit on saatu lahjaksi tädiltä. Tuttinauhoja tekee käsistään taitava ystäväni Janika - hänen blogissaan tuttinauhoja on esillä hurumykke. Käykäähän katsomassa!

1 kommentti:

  1. Laitan sulle nyt tänne viestiä, kun en muuten varmaan muista sanoa, että saat tehdä sille Tuomolle 50-vuotiskortin! :)

    VastaaPoista