sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Teippaaja Pro


Perjantain posti toi tilaukseni Teippitarhasta. Katsokaa nyt, miten ihania värejä ja kuoseja! Mitä kaikkea ihanaa näistä voikaan saada aikaiseksi! Sormet syyhyää...


 Alla oleva video tutustuttaa teidät todelliseen teippauksen aateliin.
Ja minä kun ajattelin tylsästi ja mielikuvituksettomasti teippailla näistä kortteja ja kauniita paketteja... Hah!

2 kommenttia:

 1. Ihania teippejä ja aivan HUIPPU toi video :D.... Välittömästi alko mun nakkisia kansalaistottelemattomuusteippisormia syyhyttää, pitänee laittaa satsi tilaukseen.

  TOivottavasti ootte terveinä!! Hyvää alkavaa kevättä (kyllä se nyt on ihan nurkan takana..)!!!

  VastaaPoista
 2. LauraIrina, laita ihmeessä teipit tilaukseen. Nämä on tosiaan niin ihania, että ihan piristyy omia blogikuvia katsellassa, saati sitten aitoja askartelulaatikossa. (Toivottavasti muuten et ajatellut käyttää teippejä samalla tavalla kuin videossa. :D )
  Jos videon huumori kolahti, niin kannattaa katsoa myös Pilluralli Pro. On vähintään yhtä hyvä, saat makoisat naurut!!! :D

  Valitettavasti täällä ollaan taas kipeinä! Nyt myös minä. En ymmärrä miten nämä kaikki räkätaudit tietää meidän osoitteen ja oikein änkeää kylään!!!! Toivon totisesti, että te olette säästyneet taudeilta tänä vuonna! Ja oikein hyvää ja aurinkoista kevättä myös koko teidän viisikolle!
  p.s. Laitathan muuten omaan blogiisi pikku-Tiinusta jokusen kuvan; muistan aiemmista postauksista hänet niin syötävän söpönä! <3 (Meijän murut nyt tietty on maailman ihanimpia ja suloisimpia ja nauravaisimpia, mutta Tiinu tulee (ainakin hetken, ennen kuin meijän pojat saa serkkuja) hyvänä kolmosena.)

  VastaaPoista