sunnuntai 31. elokuuta 2014

Pari kanaa ja päivän asu

Kesä tuli, kesä meni. Kesäloma tuli, kesäloma meni. Elokuu tuli, elokuu meni.
Jotenkin ei vain haluaisi mitenkään antaa periksi syksylle.

Kesä oli taivaallinen! Se on ollut täynnä juhlia, olemme saaneet olla mukana muun muassa kaksissa tunnelmallisissa ja todella onnistuneissa häissä. Oman perheen kanssa kiersimme kesälomalla autolla Euroopan halki ja rannalla tuli makoiltua enemmän kuin monena aikaisempana kesänä yhteensä.
Niin että kesä, älä mene ihan vielä...

Tänään juhlimme 2-vuotiasta siskontyttöä.
Kaksivuotiaan korttia koristivat raikkaat, joskin hieman syksyiset värit. Kanat oli minusta yyyybersöpöt ja väriensäkin puolesta just eikä melkein.

 Juhlin kaksveetä asussa, jossa voisin hyvin mennä töihin huomenna.

 Jakku: Vero Moda
Huivi: Pieces
Hame: Ichi
Korkkarit: H&M
Laukku: Bulaggi

Olen tykännyt tästä Vero Modan jakusta todella paljon. Tätä keväällä kaupassa kokeillessani myyjäkin totesi, että tuohan on ihan sun näköinen. No niin on! Sivuvetskari on hauska yksityiskohta ja oikeastaan koko vaatten juju. Se rikkoo kivasti, mutta ei perinteisesti vaakaraidoitusta, ja tekee vaatteesta tosi helpon pitää päällä.

Punainen veska taas on hankinta kesälomareissulta. Näin Tallinnassa tyylikkään naisen, joka kantoi punaista laukkua. Alle kahden tunnin päästä minäkin omistin punaisen laukun. Nyt olen omistanut sellaisen jo puolitoista kuukautta.

Lämmintä ja värikästä syksyä teille lukijani!
Palataan taas, en lupaa, mutta toivottavasti pian.

1 kommentti:

  1. ihania kuvia:) Mä ostin Pärnun matkalla punasen laukun. Melkein samanlainen:) Nähdään ny joku kerta,enne ku joulu tulee :D

    VastaaPoista