perjantai 23. syyskuuta 2011

Sininen on taivas... ja rakkaus

Puhuin siskoni kihlakortista jo jokin aika sitten. No, kaikkien "vastoinkäymisten" jälkeen siitä muotoutui tällainen. Ja tämän annoin hänelle ihan oikeasti itse, eli nyt ei päässyt kukaan sukulainen tai ystävä vetämään välistä. :)
Käytin tässä kortissa paljon Tiimarista ostettuja juttuja, sieltä saa nykyään tosi kivoja askartelutarvikkeita. Sininen hohtava kartonki, joka on korttipohjana, läpinäkyvä paperi pallopaperin ja ääriviivatarrojen alla sekä timanttisydämet ovat kaikki Tiimarista. Artemion pallopaperiin pääsin testaamaan ensimmäistä kertaa ihanaa Martha Stewartin boordileikkuria. Vaikka tuo turkoosi pallopaperi on jo itsessään hieman sutatun näköistä, korostin sen pitsireunoja rusehtavalla leimasinmusteella ja samoin tein läpinäkyvään paperiin sen alla, jonka reunat leikkasin rosoisiksi kuviosaksilla. Sininen ei ole koskaan ollut lempivärini, mutta tästä kortista ja sen sinisyydestä tykkään aivan valtavasti. Ja kyllä tästä rakkaus hehkuu, vaikka väri ei olekaan se perinteinen punainen.

Olette muuten varmasti huomanneet, että käytän noita Artemion pallopapereita melkoisen paljon. Syy on siinä, että näissä on varaa valita ja pidän palloista erityisen paljon.


Paperikossa on 60 erilaista kuviota ja kaikkia papereita kolme kappaletta. Yhteensä siis 180 sivua! Papereiden koko on 12x12 tuumaa eli 30,5x30,5 cm. Melkein voisi sanoa, että nämä ei lopu edes käyttämällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti