sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Hattara

Tätini täytti, ei pyöreitä, mutta vuosia elokuun lopussa, joten halusin onnitella häntä kortilla. Ja kuten kortista saattaa päätellä, hän pitää roosasta. Löysin taas Positiivareiden värssypankista oikein osuvan runon, jos kortin kaveriksi ei ole lahjaa:

En pannut lahjaa pakettiin,
kas asia on niin.
Ei onnea voi kääriä
niin valtavia määriä.

Kortissa käyttämäni paperit ovat DCWV:n Mariposaa, Artemioa, Tiimaria ja Taitopuoti Paperinauhan kaupanpäällistä. Perhosia lentelee siellä ja täällä, ja osaa niistä on kohotettu tarrapaloilla. (Niitäkin muuten sai Paperinauhasta kaupanpäällisenä.) Mainittakoon nyt vielä, että kaupanpäällisiin kuului myös pätkä pitsinauhaa. Positiivista sinänsä, sillä muistan tilanneeni Sinellistä joskus askartelun alkuaikoina yli 500 (!) eurolla tarvikkeita ja sain kaupanpäälliseksi paketin ruokaservettejä!!!

2 kommenttia:

  1. Mullakin on vaan hyvää sanottavaa Taitopuoti Paperinauhasta, nopea toimitus ja kaupanpäälliset on ollut oikeasti kivoja. Niin ja tykkään tästä kortista :)

    VastaaPoista
  2. The Card Attic, kiitos! :) Oot niin oikeessa Taitopuoti Paperinauhan suhteen! Kaikkein parasta oli, kun he automaattisesti lähettivät s-postiin postin seurantakoodin, niin paketin pystyi hakemaan heti kun se oli perillä! Muilta sitä seurantakoodia joutuu aina vinkumaan. Ja heillä on muuten aika laaja valikoima esim. leimoissa. Ja se, mistä olit maininnut omassa blogissasi: yli 100 euron tilaukset ilman postikuluja. Olen myös oikein tyytyväinen asiakas!

    VastaaPoista