maanantai 15. elokuuta 2011

Lapsikuoro

Tämä kortti on niin karmea ja ruma, että on ihan pakko julkaista! (Ettette siis täysin luule, että teen vain upeita kortteja! VITSI! hehheh...) Siis ymmärtäähän sen, että makuja on monia, mutta tätä ei kyllä kukaan voi tosissaan sanoa kauniiksi tai onnistuneeksi!

Kortin idea lähti Marianne designin paperista, jossa lauleskeli suloinen lapsikuoro. Koska tein tämän kortin 8 vuotta täyttävälle poikaserkulleni, valitsin siniset taustapaperit ja korttipohjan. Ja sitten yritin saada korttiin hiukan eloa ja lisäsin KELTAISEN härpätyksen (joka on aivan järkyttävä!) tuohon kuoron ja puhekuplan taakse. Huhhuijaa! Olisi pitänyt huomata laittaa ne kuuluisat kolme kruunua vielä...NOT! Puhekuplan reunat kävin läpi valkoisella leimasinmusteella ja kirjoitin "kauniilla" käsialallani onnittelulaulun. Kuoron, jonka halusin olevan pääosassa, kohotin korttipohjasta kohotarroilla. Että sellainen p*ska(rtelu) tällä kertaa...

Käsialasta puheenollen: Ilmoittauduin tänään kansalaisopiston kalligrafikurssille. Tai oikeasti kurssin nimi on "Viimeistellään kortteja kalligrafitekniikalla". Sain vasta kolmannen varasijan. Toivottavasti ainakin kolme peruu, mä nimittäin haluan sille kurssille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti