keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Ystävän vauvakutsuilla

Ystäväni tulevan esikoisen vauvakutsuja juhlittiin maaliskuun lopussa (kröhöm).

Tein viemisiksi vaippakakun, jonka tällä kertaa "leivoin" valmiiseen rottinkikoriin.


Aikaisemmin olen kertonut vaippakakun tekemisestä täällä.

Tällä kertaa kakun sisällä ei ollut yllätystä, koko kakku oli pelkkää vaippaa. Jossain näin idean, että kakun sisälle oli piilotettu kuohuvaa tuleville vanhemmille. Loistava idea, jonka kylläkin tämän kakun harmiksi bongasin liian myöhään. Tuleviin kakkuihin sitten, ensin vain pitäisi jonkun ystävän olla pieniin päin... :)

Kutsut olivat ystävälleni täysi yllätys. Hän oli tulossa juhlimaan äitinsä syntymäpäivää, mutta mummulassa olikin vastassa vähän toisenlainen juhlaseurue. Ystäväni oli todella ilahtunut ja liikuttunut, hän rakastaa yllätyksiä.

Ystäväni ystävä oli nakittanut miehensä tuomaan kutsuille vanhan pinnasängyn, joka oli jo jäänyt pieneksi heidän lapsilleen. Vauvakutsujen emäntä (ystäväni äiti) oli pedannut sängyn lakanoilla, jotka hän oli ommellut itse ystävääni odottaessan ja joissa ystäväni on vauvana nukkunut. Mikä ihana idea ♥

Lisäksi tuleva äiti sai hyödyllisiä vauvanhoito ja -viihdytystarvikkeita. Oli kylpyammetta ja imetystyynyä, pienen pieniä bodyjä ja potkupukuja, leluja ja vaippoja.

  Tarjoilut hoidettiin osittain nyyttärimeiningillä ja herkkuja olikin sitten sen seitsemää sorttia.

Kahvittelujen jälkeen järjestin mom to be :lle soseidenmaisteluvisan. Olin ottanut mukaan kolmea eri sosetta. Yritin valita soseet niin, että niissä kussakin olisi vain yhtä hedelmää, jotta tunnistettavuus olisi helpompaa. Ei se silti tainnut olla. Ensimmäisenä maistettua päärynää tuleva äiti esimerkiksi epäili metsämarjaksi. Hihii!

Silmät sidottuna olevan ihmisen syöttäminen on kamalan vaikeaa ja HAUSKAA, kun suu ei avaudu oikeaan aikaan...

Vauvakutsujen päätteeksi arvuuteltiin vattan ympärysmittaa ja lähimmäksi arvannut palkittiin pienellä lahjalla.

Pienokaisen pitäisi syntyä näinä hetkinä, laskettu aika taisi mennä muutama päivä sitten. M, täällä odotellaan jo kuumeisesti ihania vauvauutisia ja kuvia WhatsAppiin! ♥

1 kommentti: