keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kihlakortti ja muutama iloinen uutinen

Saimme kuulla mieheni kanssa oikein roppakaupalla iloisia uutisia jokin aika sitten. Yksi siskoistani kihlautui helmikuun alussa ja saa miehensä kanssa syysvauvan! Lisäksi toinen siskoni (se, jonka kihlakortista olen kirjoittanut moneen otteeseen) saa myös syysvauvan! Siskoillani on vain muutama viikko eroa lasketussa ajassa.
Ihanaa! Minusta tulee täti ensi kertaa ja parasta tietysti on, että meidän kaksoset saavat serkkuja. Ja vieläpä lähes saman ikäisiä. Onneksi olen säilönyt melkein kaikki poikien pieneksi jääneet vaatteet, nyt niille tulee käyttöä enemmän ja nopeammin kuin kuvittelinkaan.Siispä laitan kihlakortin esittelyyn. (Vauvakortteja saatte nähdä sitten myöhemmin ;) ) Hyvin yksinkertaisella ja hillityllä linjalla mennään tällä kertaa. Täysin tuoreen kihlaparin tyyliin. Sain korttiin idean (lue: suorastaan plagioin) täältä.Kortin taakse tein ensimmäistä kertaa erillisen "infolaatan" jossa signeerauksen lisäksi näkyy myös blogin osoite. 


Lähempi kuva infolaatasta.
Tässä on teille lukijoilleni myös pieni pähkinä purtavaksi: Hoksaattekos, miksi kirjoitan blogia nimellä StarAnna?


Ja tässä vielä vertailun vuoksi vanhanmallinen signeeraus. Kaikissa tekemissäni korteissa se on ollut tutusti takapuolen vasemmassa alakulmassa.

1 kommentti:

  1. Onpa tyylikäs ja samalla lämminhenkinen kortti kihlaparille! Sinulle on jotain blogissani :)

    http://marjankortit.blogspot.com/

    VastaaPoista