torstai 5. tammikuuta 2012

Punaisia lumihiutaleita

Hyvää tätä vuotta kaikki lukijani! Blogin puolella on ollut hiljaiseloa pidemmän aikaa, mutta lupasin YRITTÄÄ olla ahkerampi bloggaaja vuonna 2012. Katsotaan miten onnistuu... :) Kortteja on jo tänäkin vuonna valmistunut jokunen ja niitä esittelen tässä lähipäivinä.

Mutta ennen sitä, palataanpa hetkeksi vielä joulutunnelmiin. Uusi vuosi on hyvä aloittaa jouluaiheella, koska tuleehan se joulu taas tänä vuonna. Ja eihän vielä ole ollut loppiainenkaan, joten en minä nyt liian myöhässä ole, enhän? ;)


Tällaisilla tervehdyksillä meidän perhe toivotteli hyvää joulua tänä vuonna. Tein kaikki kortit lähes samanlaisiksi, koska 50 korttia on vain helpompi tehdä liukuhihnalla ja ideoitakin säästyy tuleviin vuosiin, kun ei tee kaikkia kortteja erilaisiksi. Kokonaisuus syntyi kokeilujen kautta, mutta idean tiukujen käytöstä sain täältä. Lumihiutalepaperit leimasin itse Inkadinkadon lumihiutalesetillä. Käytin kaikkia pakkauksessa olleita hiutaleita, mutta en sekoittanut niitä keskenään samalle paperille. Pallopaperit ovat iänikuista Artemioa.Kortit saivat kehuja todella monelta vastaanottajaltaan. Ja sehän piristää askartelijan mieltä entisestään. Kiitos kaikille ihanasta palautteestanne - kauniiden sanojenne saattelemana olen aloittanut uuden, idearikkaamman ja tarviketäyteisemmän askarteluvuoden!

2 kommenttia: