maanantai 21. marraskuuta 2011

Iloiset iskä-kortit

Isälle
Mieheni sai tänä vuonna elämänsä ensimmäisen isäinpäiväkortin, josta taisin mainita jo viime postauksessa. Halusin, että poikamme ovat kantaneet kortensa kekoon kortin teossa: Niinpä annoin molemmille (vuorotellen) erivärisiä tusseja käteen ja liikuttelin paperia tussien alla. Tästä äidin avustuksella syntyneestä, kaksosten ihka ensimmäisestä taideteoksesta leikkelin Fiskarsin leikkurilla neliöitä, jotka pääsivät koristeeksi isän korttiin. Neliöiden reunat elävöitin vihreällä leimasinmusteella, koska väri sopi muutenkin kortin limenvihreään ilmeeseen. Osaa neliöistä korotin tarrapaloilla, jotta ovat varmasti paraatipaikalla.

Papalle
Pappa sai isänpäiväterveisensä sinisävyisenä. Tästä tuli mielestäni kaikkein kaunein isänpäiväkortti, vaikka sininen ei ole ollenkaan lempivärini. Vai onkohan tämä kuitenkin enemmän turkoosi... No, niin tai näin, pääosaa tässä kortissa esittää Hero Artsin moottoripyörä. Sekin pääsi arvoiseensa asemaan kohotarroilla.

Ukille
Ukin kortissa on jotain tuttua. Iloiset majavat seikkailevat taas! Tämä vain ei onnistunut mielestäni niin hyvin, kuin ne aikaisemmat. Eikä ukki oikein ymmärtänyt neliöiden alta pilkistäviä satiininauhoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti