keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

1 malli - 2 ylioppilaskutsua

Alla esiteltävät ylioppilaskutsut ovat viime vuoden malleja.

Nämä aikoinaan Preferitalle tekemäni kortit ovat ne, joiden kautta saan yli 90% kyselyjä ylioppilaskutsutilaajilta. Niinpä niiden mallilla on tullut tehtyä kutsu jos toinenkin.

Näidenkin korttien pohjana toimi tuo samainen, Preferitalle suunnittelemani rock-henkinen kutsukortti. Tilauksen tullessa neliönmalliset korttipohjat olivat minulta kuitenkin loppu ja kysyin, josko mallia voisi hiukan muuttaa. Värimaailma vain pidettäisi samana. Sehän sopi.

Ja uudella asettelulla kutsusta tuli tämännäköinen.

Itse tykkään tästä mallista ehkä jopa enemmän kuin siitä neliönmuotoisesta.

Viime vuonna sain kunnian tehdä kortit myös eräälle automiehelle. Toiveena oli, että kutsussa pitäisi näkyä auto ja tietysti se, että kyseessä on ylioppilaskutsu.
Kortista sai helposti ylioppilaskutsun näköisen Tiimarin valmiilla lakkitarroilla. Autoksi valikoitui Creative Expressionin vanhanmallinen biili, jonka leimailin korttiin kirkaalla embossausvärillä.

Tällä autoteemalla tein myös samanlaiset kiitoskortit tilaajalle. Se onnistui helposti tarraa vaihtamalla - kutsun tilalle tuli kiitos.

- - -
Molemmat yllä esitellyt kortit on tehty keskenään samalla asettelulla, mutta on se hämmästyttävää, miten kuvia ja värejä vaihtamalla kortin tunnelma on täysin toinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti