tiistai 12. helmikuuta 2013

Turkooseista vesistä valkoisiin hankiin

Home sweet home.
Kotona ollaan.
Punaisen meren sylistä on siirrytty valkoisten hankien valloittamaan Suomeen. Olisihan sitä kaiken alkuahdistuksen jälkeen lomaillut vielä vaikka toisenkin viikon.


Punainen meri on enää k.a.u.n.i.s. muisto.
Lähdin lomalle Egyptiin ristiriitaisin fiiliksin, mutta sain palata Suomeen huikea elämys rikkaampana. Oli mahtava reissu! Pakko on vähän hehkuttaa, sillä odotin lomaltamme turistiripulia, lääkärissä ramppaamista, torakoita ja ankeita lentomatkoja. Niin turhaan olin taas huolissani. Kahdeksan hengen seurueestamme kukaan ei sairastunut, torakoita ei näkynyt ensimmäistäkään ja lennoilla aika kului ihan siivillä, kiitos aivan ihanan vierustoverini. (Terkkuja Pieksämäelle, oli mukava jutella!)

Saatte lisää kuvia matkastamme kunhan kerkeän käydä niitä vähän lävitse. Univelkaa on jonkin verran, se pitää nyt ensin nukkua pois.

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että matkanne meni hyvin :)! Meilläkin on mennyt hienosti ja tosiaan vielä viikko olisi lomaa edessä, lentoja on kertynyt jo kolme ja kaikki on mennyt hienosti, vaikkakin Malesialaisilla lentäjillä on hieman eri tyyli laskeutua kuin suomalaisilla! No, ainakin hengissä selvittiin. Tarvii nähdä sitten kun me kotiudutaan täältä ja vaihtaa kuulumisia :)! Onnea töihin paluuseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää nähdä sitten, kun kotiudutte. Mua kiinnostaa, miten teidän matka meni ja haluaisin nähdä kuvia niistä paratiisimaisemista. Turvallista kotimatkaa, se on onneksi Finskin lento! :)

   Poista
 2. Tervetuloa jälleen takas tänne pakkasen puolelle... Toivottavasti nautitte tarpeeksi sitä d-vitamiinia!
  Nyt nukkumaan ja lataa akkuja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka! Räntää löi heti alkuunsa päin näköä, kun Hki-Vantaalle saavuttiin. Mukavaa tää Suomen talvi. ;) Onneksi ollaan menossa lämpimän ja VALOISAN suuntaan täälläkin. D-vitamiinivarastot on täytetty, kesällä sitten taas lisää sitä purkittamatonta d-vitamiinia.

   Poista