torstai 26. huhtikuuta 2012

Kun StarAnna järkkärin osti

Hän...

 ...istui yhden illan tietämättään vihaisen näköisenä sohvannurkassa opiskellen uuden kameran käyttöä,
 

 ...koitti vangita ilmeitä, eleitä ja hetkiä,

...otti täysin turhia kuvia vain kokeillakseen kameran laukaisunappia, ...ja vei itsensä ja perheensä kuvattavaksi keväiselle koskelle.

Täällä opiskellaan uusia termejä: polttoväli, aukko, syväterävyys, valotusaika...
Oikeastaan minulle riittää se, että kuvat ovat sellaisia, joita viitsin itse katsella.

8 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta, että olet vasta aloittanut järkkärin käytön! Kuvathan ovat loistavia! Minä olin ensimmäisen puoli vuotta ihan hukassa kameran kanssa, enkä vieläkään tajua siitä paljon mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, Preferita! Mutta huomaa, että suurin osa kuvista on miehen ottamia, koska minä olen niin monessa kuvassa...heh. Minä oon ihan hukassa tuon kameran kanssa!

   Poista
 2. Tosi hyviä kuvia! Itsellänikin on järkkäri jonka käyttöä yritän opetella :) Hienoja vehkeitä ne on. Hauskaa vappua! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoja vehkeitä nuo tosiaan on. Ei ihan yhdellä istumalla auennut tuo järjestelmäkameran maailma, vaikka niin miettiväisen näköisenä tuossa ekassa kuvassa luenkin. Jatketaan molemmat opettelua. Oikein hauskaa vappua myös sinulle! :)

   Poista
 3. Kiva katsella näitä kuvia, kun näyttää niin kylmältä ja me täällä +29 asteen lämmössä :D No, eipä tätä enää kauan jatku..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku muukin sanoi, että kuvissa näyttää kovin kylmältä. +15 oli, eli ei kovin kylmä. Ehkä kuvien "kylmyys" juontaa tuosta sinisävyisyydestä.

   Poista
 4. Hienoja kuvia! Pojat on niiiin suloisia :D
  Pitäis jaksaa useammin käydä kommentoimassa sun upeita korttejakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!
   Munkin varmaan pitäis käydä joskus kommentoimassa sun taidokkaita koruja! Miten se aina meneekin niin, että ittelleen odottaa kommentteja, mutta sitten ei jaksa muille kommentoida?

   Poista