maanantai 23. huhtikuuta 2012

Tuliaisia Reimasta

Kankaanpäässä sijaitseva Reiman tehtaanmyymälä järjestää vuosittain varastontyhjennyksiä, jolloin myymälässä on kunnon alet. Niin oli menneenä viikonloppunakin.

Minunkin oli lähdettävä katsastamaan tarjonta, sillä kaksoset tarvitsevat uudet ulkopuvut ensi talveksi. Vähän teki pahaa ajatella talvihaalarin ostoa huhtikuussa, mutta Reimasta lähtiessämme oli sellainen räntäsade, ettei kyllä olisi vuodenaikaa huhtikuuksi uskonut! Ihan kuin olisi talvi tullut tilauksesta näille haalareille.

Voi kuinka ihanissa kuoseissa haalareita olisi saanut, jos olisi löytynyt kokoja! Jos yhden puvun löysi oikeassa koossa, niin sekin oli jo saavutus. Kahden samanlaisen ja saman kokoisen etsimisessä meinasi tulla itku...Tällaiset Reimatecin puvut löysin, mielestäni tosi kivat, mutta jouduin kyllä pulittamaan hitusen enemmän kuin olin suunnitellut, vaikka alennusta oli 40 prosenttia. Hintaa tärkeämpänä pidin kuitenkin sitä, että Reiman perässä lukee tuo tec; tarkoittaa siis, että kangas on vettähylkivää. Ei sitten ensitalvena haittaa, kun kaksoset pyllähtelevät suojasäällä lumihankeen.

Reissulta löytyi myös muuta tarpeellista ja ajankohtaista pojille.
Kengät. (Jos meillä jo vaikka viisikymppisenä käveltäis.)

 

Vuoritetut fleecepuvut ja ihanat kevätlakit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti