torstai 29. elokuuta 2013

Another shortsiasu

Taitaa olla näin kesäiset asut tältä vuodelta esitelty tämän postauksen myötä. Eikö ne luvanneet jonkin kylmän aallon jo viikonlopuksi?

Viime lauantaina tarkeni vielä hyvin. Oli ihanan lämmin, kun juhlimme 1-vuotiasta siskontyttöä.

Jalassani olivat vanhat ja vähänkäytetyt Brookerin sandaalit. Nämä ovat tyyliini ehkä vähän liian rock, ja jääneet siksi lähinnä kenkähyllyn koristeeksi. Ensi kesäksi pitäisikin hankkia jotkut kauniit ja aikaakestavät sandaalit.
Varpaankynsiä koristaa Mavalan lakka 46 Cadiz.

Shortsit olen hankkinut monta vuotta sitten Pietarin Zarasta ja ne ovat kukonaskel-kuvioiset. Kyllä sain taistella, että sain ne kiinni. Huh!

Paita on Gina Tricotin ja se on uusi, puin sen päälleni lauantaina ensi kertaa. Tykästyin paidan muotoon: edessä on kaunis leikkaus ja alaosassa rypytys. Takaa paita on pidempi - se peittää juuri sopivasti takamuksen.

Kaulakorun lainasin siskolta. Huomasin kietaista sen kaulaani vasta, kun asukuvat oli jo otettu. Pitihän sitten poseerata uudelleen, korun kanssa.
Statement-koru olisi ollut poikaa, mutta koska en sellaista omistanut viime tiistaihin asti, en saanut sitä näihin kuviinkaan. No nyt mulla on statementteja, kaksi kappaletta. Näyttivät muuten melko hyviltä kyseisen paidan ja valkoisten farkkujen kanssa.

Päivänsankari tuntui tykkäävän juurikin tästä korusta. Taisi tietää, että se oli hänen äidiltään lainassa. :)

Mitäs mieltä olette, onko asu parempi korulla vai ilman?

4 kommenttia:

 1. Kyllä toi koru elävöittää asua kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elävöittää ja piristää, totta. :)

   Poista
  2. Kaunis ystäväin :) Jotenkin parempi ilman, jotenkin ei :)

   Poista
  3. Kiitos toinen kaunis! Määkään en oikein osaa päättää, mut ehkä ilman kuitenki...

   Poista