keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

The Big Bang

Innostuin korttien teosta toden teolla, kun tein taannoin siskolleni ylioppilaskorttia ja etsin netistä mallia korttiin. Törmäsin Tainan blogiin ja olin aivan myyty! Herranjesta mitä luomuksia, aivan ihania! Tainan blogin kautta löysin paljon muitakin ihania korttiblogeja ja niitä muutaman päivän selattuani päätin, että tarvitsen paaaaaljon lisää askartelumateriaaleja ja -välineitä. Klik, klik - onneksi tarvikkeiden hankkiminenkin on nykyään niin helppoa ja kätevää netin kautta.

Vihdoin olen voinut aloittaa varovasti korttiharrastukseni. Korttini ovat melko yksinkertaisia, mutta taitojen kehittyessä kokeillaan kaikkea uutta mahdollisuuksien mukaan.



Tällä korttikyhäelmällä toivotin isälleni hyvää syntymäpäivää juhannuksen aikoihin. Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen tekemäni kortti - niitähän väsättiin jo ala-asteella - mutta ensimmäinen, jolla aloitan bloggailun ja jonka tein uusilla tilaamillani materiaaleilla. Kortin värit eivät ole laisinkaan makuuni ja miksi ihmeessä käytin vaaleanpunaisia akryylitimantteja, kun oranssit olisivat sopineet paljon paremmin?! Noh, parempi sävyttely ensi kerralla.

1 kommentti: