sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ruskapojat


Meillä on ollut varsinainen perheviikonloppu. Syksy on ollut niin kiireinen, että tekee oikein pahaa miettiä, kuinka vähän on ehtinyt antaa aikaa näille pienille rakkaille ja maailman tärkeimmille ihmisille. Eikä tämä tästä näytä hellittävän ainakaan minun kohdallani. Uusi työnkuva koulutuksineen muilla paikkakunnilla rajoittaa perheemme yhteistä aikaa koko loppuvuoden.
Tänä viikonloppuna meillä on kuitenkin ollut aikaa toisillemme. Olemme myös ehtineet nähdä montaa rakasta sukulaista ja ystävää. Joka päivälle on ollut jotain kivaa tekemistä, ja koko perhe on niin nauttinut! Torstaina olimme uimassa, perjantaina saimme ensin pojille kaverin kylään ja illemmalla olimme itse kyläilemässä ja leikkimässä poikien serkun luona, lauantaina mummua ja isomummua katsomassa. Tänään ukki kävi kylässä puolisonsa kanssa ja nyt olemme lähdössä lasten liikuntamaahan, kunhan poikaset heräävät päiväuniltaan.

Lauantaina ehdin myös käydä kuvaamassa lapsiani isojen ja kauniisti kellastuneiden vaahteroiden alla. Tänä syksynä ruska on ollut jotain niin kaunista, että se oli pakko ikuistaa arvoistensa mallien kanssa.

Esikoinen

Kuopus

Voi rakkaudet nämä mun pojat ♥ ♥ ♥

4 kommenttia:

 1. On kyllä suloisia poikia sinulla! :) Ihania ruskakuvia nämä - ja oli muuten hauska selailla vanhempia postauksiasi ja löytää melko saman näköinen Mulberry kun minkä itsekin omistan ;) Toivon teille jatkossakin ihania perheviikonloppuja, niistä saa voimia siihen kiireiseen arkeenkin sitten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laapa, pojat ovat äidin ja iskänkin mielestä maailman suloisimmat! <3 Pian tiedät 101-prosenttisesti mitä tarkoitan. ;) "Maailmassa on vain yksi kaunis lapsi ja se on jokaisella äidillä."
   Mulberryni on kivan näköinen, mutta olen kokenut sen vähän epäkäytännölliseksi, koska siinä ei ole vetskaria... Se on myös niin kamalan iso, ettei sieltä koskaan löydä nopeasti mitään!
   Ihanaa syksyä sinulle!

   Poista
 2. Ikävä teitä kaikkia♥ pojat on niin sulosia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on kamala ikävä teitä kaikkia!!! Tällä viikolla nähdään! ♥

   Poista