maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hääpäivän tunnelmia

Täällä - silloin kun blogi oli vielä yhtä pieni ja suloinen kuin vastasyntyneet kaksosemme - kerroin, millaisen hääpäiväperinteen olemme miehen kanssa luoneet.

Perinteitä rakastavina ja vaalivina ihmisinä täytimme piknik-korin tänäkin vuonna hääpäivän kunniaksi ja hurautimme merenrantaan. Paikkaan, jonka vastikää löysimme ajelureissullamme. Sääntönähän oli, että piknik-paikan on vaihduttava joka vuosi, ja koskaan ei saa käyttää samaa paikkaa, jossa on jo oltu.


Koska hääpäivämme oli arkipäivä, emmekä olleet vielä lomalla, pääsimme matkaan vasta iltasella.

Eväskori oli sekin hyvin perinteinen: mansikoita, herneitä, suolakeksejä ja juustoja, suklaata, karkkia, voileipää ja kuohuvaa. Kuskille Pommacia ;)

Paikka oli ihana, saimme olla aivan rauhassa, ketään ei näkynyt missään. 

Leivät haettiin Subwaystä ennen kuin suuntasimme auton nokan kohti merenrantaa.

En ollut ollenkaan hoksinut, että 75 cl Proseccoa (joka piti ottaa kotoa mukaan) saattaisi olla iltamyöhällä vähän turhan suuri annos meille. Joten meidän oli pakko käväistä Alkossakin ennen reissulle lähtöä. Papet oli ainoa kuohari, jota oli Alkon kylmäkaapissa 37,5 cl pullossa.

Lepäiltiin ruuan päälle ja juteltiin pitkästä aikaa kunnolla miehen kanssa. Vähän kaikesta. Monta tuntia.
Näitä parisuhteen tähtihetkiä ♥

Ihastuin chili-suklaaseen todella. Ensin kuviteltiin miehen kanssa, että eihän tässä mikään chili edes maistu, mutta se tekikin tehtävänsä vasta kun oli palasen nielaissut. Suuhun tuli sellainen jännä, pistelevän lämmin tunne.

Ja hääpäivästä kun oli kysymys, oli päälläni tietysti "rakkauden väriset housut ja paita hihaton". Sen verran viileää oli, että hihottoman paidan päällä oli pidettävä neuletakkia.

Neuletakki: Mint & Berry
Paita: H&M
Housut: Vero Moda
Kengät: O.I.S.
Helmet: Pärnusta

2 kommenttia: