torstai 6. kesäkuuta 2013

Ja sitten ne Tampereen ostokset

Kun lähdin Tampereelle koulutusmatkalle, olin jo paljon ennen reissua päättänyt vihdoinkin käyväni Cottonissa. Sitä kun oli niin monessa blogissa ylistetty (ja minä kun olen mainosten uhri).

Olin myös päättänyt, etten lähde liikkeestä ilman Tory Burchin mustia Reva -balleriinoja.


Toisin kävi.


Revoista ei ollut tarjolla kokoani mustana.
Testasin tummansinisiä, mutta väri ei miellyttänyt silmääni ja muutenkaan malli ei sopinut jalkaani kovin hyvin. Kun myyjä ehdotti tätä Caroline-mallia, emmin, sillä vierastin tuota kuminauhaa, mutta päätin kuitenkin kokeilla. Malli sopi jalkaani tosi hyvin ja koska pidän kiiltonahasta tällä hetkellä todella paljon, lähdin liikkeestä tyytyväisenä Carolinejeni kanssa.


Kengät olivat jalassani heti seuraavana päivänä ja jes, ne huomattiin. Jesjes, niitä kehuttiin. Jesjesjes, olin tehnyt oikean päätöksen. Täytyi olla hyvä ostos!
Vähän minua jäi vielä kutkuttelemaan yhdet Korsin sandaalit, niille olisi ollut kelejäkin jo tänä kesänä. Vitsit kun ei oo miehellä nyt mitään merkkipäiviäkään tässä lähiaikoina tiedossa... Täytyy ehdottaa vaikka jotain Särkkis-reissua... ;)

Stockan kemppariosastolta hain mukaani Escadan Cherry in the Air -tuoksua, johon ihastuin yksissä työporukan pippaloissa. Ihastun todella, todella harvoin uusiin tuoksuihin, joten tätä oli sitten saatava heti. Olisi kannattanut jättää tämä pullo Tampereelle, sillä arvatkaapa oliko tätä Sokoksella pikkuisen halvemmalla täällä Porissa...

Ja jos joku tietää, niin auttakaa!
Mihin kaikkialta on kadonnut luottohajuveteni Betty Barclay Woman No 2? Tämä Escadan on kausituoksu, mitä sitten käytän kun tätä ei enää valmisteta?

Stockmannilta mukaani lähti myös muutamia (kesä)housuja, yksi paita ja vyö.
Kaikki olleet jo ahkerassa käytössä.

Lisäksi ostin pojille takit Hennesiltä. Ja kyllä vaan, samanlaisia olisi saanut täältä Porista, että ihan turhaan raahasin niitäkin sen 120 km. Mut onhan se sit kiva sanoo, et ne on Treeltä ostettu. Sisäpiirin vitsi, heh ja hah!

2 kommenttia:

 1. Puetko lapsesi halpoihin vaatteisiin, kuten H&M tai Prisma? Vai ostatko heille kunnon vaatteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän juurikin mainitsemiani merkkejä, tosin Prismastakin saa lastenvaatteita Xtrasta Reimaan. Lisäksi käytän paljon kierrätysvaatteita, sukulaisilta ja tutuilta olen saanut todella hyviä, heidän lapsilleen pieneksi jääneitä vaatteita. Ja itse tietysti laitan omien lasten pieneksi jäänet, hyväkuntoiset vaatteet kiertoon.

   Kaitaliinan hyvä teksti liippaa tätäkin aihetta läheltä:
   http://kaitaliina.blogspot.fi/2013/05/aitiyden-pelisaannot.html

   Poista