torstai 21. maaliskuuta 2013

StarAnnan työpäiväruokapäiväkirja

Älkää vaan kukaan ottako mallia tämän päivän työpäiväruokapäiväkirjastani. Tämä postaus ei ole sitä varten. Vaan ihan vain kertoakseni, kuinka ihanaa on olla töissä pienellä paikkakunnalla, jossa on torstaisin toripäivä ja jossa tori on kahden askeleen päässä työpaikasta.


Aamupalaksi voi hakea tuoreita, melkeinpä höyryäviä munkkeja aamukahvin ja -lehden kaveriksi ja nautiskella niitä yhteisellä aamukahvihetkellä työkavereiden kanssa. Munkki on niin suunnattoman suuri, että sitä syödessä sen melkein jo toivoisi loppuvan - vaikka ottaa vain puolikkaan!


Lounasaikaan torilla voi käväistä uudemman kerran ja hakea vaikkapa pätkän Tapolan mustaa pötikkää ja muutaman silakkapihvin.


Nämä nautitaan Hesen kreikkalaisen salaatin kanssa, johon on prujautettu kunnon määrä valkoista majoneesia. Vähän taisin taas innostua, sillä silakkapihveistä jäi syömättä toinen ja mustasta makkarasta puolet. Mutta hyvää oli, siihen asti kun sitä jaksoi!

2 kommenttia:

  1. Mustaa jöötiä,hehe. Tummaa letkua, haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, monta nimeä rakkaalla makkaralla.

      Poista