tiistai 6. maaliskuuta 2012

Hedelmäsalaatti


Käytin taas niin syötävän herkkua paperia Basicgrayltä, että ei sitä hennonnut pahemmin koristuksilla peitellä. Annan aarteista sain vinkin, että ohutta organzanauhaa kannattaa laittaa kaksi päällekkäin: näin saa nauhan värin syvenemään ja linja tulee selkeämmäksi. Uuteen kotiin -tarra erottuu kirjavasta pohjasta vähän huonosti, mutta kyllä se siellä on vasemmassa alakulmassa.
Omenasta, päärynästä, herneistä, retiiseistä ja sudenkorennoista saisi varmasti muuten todella maukkaan HEDELMÄsalaatin aikaiseksi. Huhhuh...

3 kommenttia:

 1. Hei! Huomasin vasta nyt, että olit kysellut tuosta Dubain matkasta. Siis tosiaan, niistä taxi kyydeistä... Mitään turvaistuimia ei ole, ja meno liikenteessä oli aika villiä. Uskoisin, että metrolla olisi toki turvallisempaa... Me olimme mahataudin jäljiltä aika heikossa kunnossa, ja otimme siksi riskin. Vähän ehkä tyhmää...

  VastaaPoista
 2. Lisään vielä, että meidän tyttö oli "jo" 1v 5kk, ja siis ei niillä tainnut paikallisillakaan olla turvaistuimia käytössä :/ Ottaa siis taksit kyytiin ilman turvaistuimia, turvavöihin yritimme tyttöä vähän viritellä mutta kyllähän se hirvitti. Jos voin jotain vinkkiä antaa, niin mielelläni yritän :)

  VastaaPoista
 3. Heippa Susanna! Ja kiitos kun vastasit! En oikein tiedä pitäisikö vastata tänne vai sinun blogiin, mutta tähän perään tämän nyt lättään... :)

  Matka lähestyy ja KAUHU kasvaa!! Kaiken eniten mua jännittää se lentäminen. Menikö teillä ok? Ja oliko aivan tuskaa pitää lasta sylissä yli 6h? Ja saako lentokoneessa automaattisesti sen paikan, jossa lapsi voi nukkua (siis on seinässä se joku hoitojuttu tjn), vai pitääkö sitä erikseen anella?

  En muuten tullut edes ajatelleeksi, että Dubaissa voi liikkua metrollakin, laitetaan harkintaan. Mutta hyvä tietää, että taksit ottaa kyytiin ilman turvaistuimia. Lasten ruuista ja vaipoista olisin vielä kysellyt... Otetaanko kaikki Suomesta mukaan vai saako sieltä sellasta mitä lapset suostuu syömään?

  Voit vastata mulle s-postiinkin, jos niin on helpompaa. Ja kiitos jo etukäteen! Mulla olis vielä vaikka mitä, mutta lue nyt ensin tämänkin... :)

  VastaaPoista